8 nieuwe en populaire toeristische attracties in Bintan

Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

Bintan, een eiland dat bij de provincie hoort de Riau-archipel heeft een miljoen charmes die zeer de moeite waard zijn om ontdekt te worden. Zijn naam is onlangs begonnen te klimmen, dus het kan een optie zijn voor een vakantie. Als je nog steeds in de war bent over de verschillende toeristische attracties die verspreid zijn in Bintan en de omgeving, bieden we hier een lijst met aanbevolen toeristische attracties in Bintan die je kunt overwegen om te bezoeken terwijl je in dit gebied bent.

1. Air Adventure Flying Club Bintan

Als je de vele attracties in Bintan ziet, moet je natuurlijk een iets andere manier proberen om ervan te genieten. Een van de unieke manieren is om vanaf grote hoogte te vliegen en van de sterren te genieten met behulp van de Air Adventure Flying Club. Vliegen met dit vliegtuig zal zeker een zeer waardevolle en zeker andere ervaring opleveren.

Het gebruikte vliegtuig is een open amfibisch vliegtuig, zodat je nog beter van de schoonheid van Bintan kunt genieten. Voor de veiligheid hoef je niet meer te twijfelen, want je wordt begeleid door ervaren piloten in de lucht. De ervaring van vliegen met een open vliegtuig kan op video worden vastgelegd.

2. Danau Biru

Hoewel het geen toeristische attractie is, wordt Blue Lake nog steeds bezocht door toeristen die een rustige toeristische plek willen vinden zonder bezoekers. Het uitzicht is prachtig met helder lichtblauw zwembadwater. Daaromheen vind je schone witte zandduinen. Blue Lake is een voormalige steengroeve waarvan de mijnbouw nog steeds wordt uitgevoerd.

3. Hutan Mangrove

Rond Bintan Island worden nog vaak mangrovebossen gevonden, wat nog steeds mooi is, zelfs het mangrovebos hier is het grootste en meest complete in Zuidoost-Azië. Je kunt door dit mangrovebos wandelen per boot die wordt aangeboden door lokale herbergen. Daar ontmoet je veel endemische dieren en planten, terwijl je geniet van het uitzicht op het ongerepte mangrovebos. Meestal is een bezoek aan het mangrovebos inbegrepen in het tourpakket op Trikora Beach-toerisme.

4. Vihara Patung 1000 Wajah

Bintan biedt niet alleen een verscheidenheid aan zeer interessante tours. In Bintan zijn er echter ook verschillende gebedshuizen van verschillende religies in Indonesië. In Bintan is de meest unieke plaats van aanbidding, namelijk Vihara Ksitigarbha Bodhisattva. Dit klooster is beter bekend als het standbeeld van de tempel van de 1000 gezichten. Zo genoemd omdat er 500 beelden van Boeddha’s discipelen zijn. Uniek is dat elk beeld een andere uitdrukking heeft met een normale grootte.

Wanneer je een voet in deze tempel zet, waan je je in China. Aan elke voet van het standbeeld in dit klooster zijn hun namen gegraveerd, zodat bezoekers ze kunnen kennen. Natuurlijk kun je elk moment in dit klooster vastleggen, want er zijn veel interessante fotoplekken voor de achtergrond.

5. Pantai Sakera

Dit favoriete strand, een toeristische attractie in Bintan, is in het weekend en op feestdagen altijd druk en vol. Niet alleen toeristen uit binnen- en buitenland, ook buitenlandse toeristen komen vaak heen en weer op dit strand. Langs de kust vind je een verscheidenheid aan herbergen en cottages. Bezoek je buiten de vakantieperiode of doordeweeks, dan kun je gratis genieten van verschillende faciliteiten.

6. Vihara Avalokitesevara

Wil je een religieuze tour maken en proberen weg te komen van toeristische attracties die net zo zijn? Dan moet je dit klooster bezoeken. Als grootste klooster van Zuidoost-Azië is deze tempel tevens een studieplek voor veel monniken uit verschillende landen. U zult een verscheidenheid aan interessante fotografie-objecten vinden die aan uw verlangen naar fotojacht kunnen voldoen. Er is een 40-tons verguld beeld van de Godin Kuan Yin dat een interessant foto-object voor u kan zijn.

7. Tasik Divers Bintan

Bintan is inderdaad een paradijs voor onderwatertoerisme omdat er veel stranden zijn waar je van de schoonheid kunt genieten. Een van de zeetoerisme die moet worden bezocht, is Tasik Divers Bintan. Hier kunt u genieten van de prachtige rijen prachtige koraalriffen. Om nog maar te zwijgen van de vele kleurrijke vissen die de ogen kunnen kalmeren. Om te genieten van het prachtige onderwaterlandschap bij Tasik Divers Bintan, hoeft u niet veel geld uit te geven.

Zorg ervoor dat als je deze plek bezoekt een waterdichte camera meeneemt, zodat je speciale momenten met koraalriffen en prachtige vissen kunt vastleggen. De faciliteiten die beschikbaar zijn bij Tasik Divers Bintan zijn behoorlijk compleet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hun veiligheid. Opgemerkt moet worden dat als u hier komt, u voor de schoonheid onder water moet zorgen.

8. Pantai Senggiling

Dit strandgebied is niet zo beroemd als andere stranden in Bintan. De reden is dat de toegang tot de weg nog steeds moeilijk te bereiken is voor toeristen, ook al ligt het naast Lagoi, een beroemde toeristische attractie in Bintan. Dit strand biedt een natuurlijk kustecosysteem vanwege het gebrek aan toeristen die langskomen. Het zand is puur wit en voelt zacht aan de voeten. De kustlijn is vrij lang met grote stenen die het sieren.

Wonderful Indonesia

Mooie stranden horen niet alleen bij Bali. Blijkbaar heeft Bintan het ook. Dus als je je verveelt met Bali, is Bintan zeer de moeite waard om een ​​andere keuze te zijn. Nog steeds benieuwd naar andere tours in Bintan? Kijk voor de informatie direct op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *